Menyasszonyi csokrok


Menyasszonyi Csokor & Esküvői Dekoráció

A menyasszonyi csokor örök emlék, így választásakor törekedjünk arra, hogy az ízlésünknek a lehető legmegfelelőbbet válasszuk. Most kérdezhetik páran, hogy mitől örök emlék, hiszen idővel elszárad, ráadásul az esküvő után a menyasszony a násznépnek el is dobja azt. Valóban sokan gondolkodnak így, ám egy dolgot rendszerint figyelmen kívül hagynak.

A menyasszonyi csokor szerepelni fog majdnem az összes esküvői fotón, a videón, így garantáltan velünk marad hátralévő boldog házaséveink alatt. Érdemes tehát nem elbagatellizálni a megfelelő menyasszonyi csokor kiválasztását.

A Virág.co virágfutár segíti a tökéletes menyasszonyi csokrok és esküvői virág-dekoráció kiválasztását, hogy az garantáltan megszépítse emlékeinket életünk folyamán.

Miket érdemes figyelembe venni menyasszonyi csokor választásakor? Az alábbi rövid lista, valamint munkatársaink örömmel segítenek a tökéletes döntés meghozatalában.

  • A menyasszonyi és a menyecskeruha színe, stílusa
  • A menyasszony szem- és hajszíne
  • Ha már megrendelték az esküvői dekorációt, annak színösszeállítása
  • A csokorban helyet foglaló virágok jelentése
Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillag milliókban, ez elég neki, hogy boldog legyen ha a csillagokra pillant.

Antoine de Saint-Exupéry